Меридиан 22
World School
International Baccalaureate

Събития

 • Коледна благотворителност

  03.01.2018 г.

  Тази година учениците от Гимназия "Меридиан" 22 посветиха своята коледна благотворителна инициатива на 9-годишния Кристиян Илиев, футболист от Академия "Царско село", който страда от рядко заболяване. Учениците от 8. до 12. клас събраха на коледния базар сумата от 1216 лв., която бе преведена по сметката на семейството на Кристиян. Надяваме се нашият скромен принос да подпомогне лечението на младия спортист.

 • Нашата благотворителна кауза тази година

  06.12.2017 г.

  Нашата благотворителна кауза тази година е посветена на 9-годишния Кристиян Илиев, футболист от Академия "Царско село", диагностициран с рядко и злокачествено заболяване. Кристиян вече е започнал лечение в България, но това е само началото на една дълга и трудна битка за него и семейството му. Родителите на Кристиян са се свързали с някои европейски болници за консултация и лечение. 

 • Коледно тържество

  29.11.2017 г.

  На 22.12 Дядо Коледа, елфите и, може би, Рудолф ще се присъединят към веселото и шарено семейство на Гимназия "Меридиан22" за тържество с музика, танци, песни, вкусна храна и добро настроение. Ако не искате да пропуснете последния за 2017 година шанс за страхотна веселба, бързайте да се включите с ваше изпълнение ими кулинарно произведение! Не забравяйте да украсите и стаите!

 • Коледен базар

  27.11.2017 г.

  Коледният базар в гимназия "Меридиан 22" започна.Елате да опитате невероятни домашно приготвени солени и сладки изкушения- кейкове, банички, торти, соленки, бисквити, дори свежи плодове! Нека съчетаем кулинарното удоволствие с магията на коледния дух и заедно да дадем пример